top of page

Wat clienten zeggen....

"Nadat ik bij verschillende professionals onder behandeling ben geweest, kwam ik bij Jeannet terecht. Vanaf de eerste dag waren de technieken die zij toepast bijzonder effectief. Ze hielp mij bepaalde patronen te doorbreken, waar andere professionals niet toe in staat geweest zijn"

(Ik ben zelfverzekerd geworden en kan inmiddels omgaan met stress. Ik heb beslissingen genomen, die ik zonder haar coaching vrijwel zeker nooit had gemaakt" (Maarten)

"Ik was aanvankelijk sceptisch om me te laten coachen door Jeannet omdat ik na jaren van therapie in het reguliere circuit me niet kon voorstellen dat de door haar gebruikte technieken mij van mijn depressie zouden af helpen. Ik bleek me behoorlijk vergist te hebben"

Mocht je meer ervaringen willen lezen, stuur me dan een berichtje. Dan 

Mijn naam is Jeannet, na mijn studie aan Nyenrode ben ik jarenlang controller geweest. Ik weet hoe uitdagend het is om een ambitieuze baan en gezin te combineren en alle ballen in de lucht te moeten houden. Ik weet ook hoe het is als je het gevoel hebt de controle kwijt te zijn door een burn out of depressie. 

Wat had ik graag een coach of therapeut gehad in deze tijd, die met mij was gaan zoeken naar de oorzaken en niet alleen aandacht besteedde aan symptoombestrijding. Een coach die bij mij het innerlijke vuur weer kon aanwakkeren, zodat ik weer mentale en lichamelijke energie, passie en drive kreeg in mijn leven.

Als je het onderliggende probleem of de onderliggende emotie oplost, stroomt de energie weer en kun je weer gaan leven. Ik was daarop geen uitzondering. Al duurde het wel lang voordat ik tot de kern kwam. Omdat ik niet wist, dat ik het antwoord in mezelf moest zoeken. Voor jou hoeft het niet zo lang te duren! 

Het is mijn missie om vrouwelijke professionals te helpen zo snel mogelijk uit hun burn te komen. Als ervaringsdeskundige heb ik voor jou een programma gemaakt waarin we inzichten gaan creeren. Rust en ruimte te krijgen in je hoofd en in je lijf. Met als resultaat dat je uit je burn out of je depressie komt en weer kunt genieten van je leven.

Stel je eens voor hoe het zou zijn als je weer de regie hebt over je leven? Als je weet hoe je je emoties kunt managen? Je hebt ontdekt hoe je negatieve gedachten kunt ombuigen naar positieve gedachten. Je hebt weer zin in je werk en je geniet weer van je relatie en je gezin.

bottom of page